MDV kazánok

Az Armel Systems doo értékesítési kínálatában 2017 márciusától számos MDV kazán található. A MDV márka kazánok gyártója, a Trend Komerc cég, 2006 óta gyárt szilárd tüzelőanyaggal működő kazánokat. A hangsúlyt elejétől kezdve a megújuló energiaforrásokra és termékekre helyezi, amelyek biztosítják az üzemanyagellátás autonómiáját és biztonságát, olyan kemencéket és kazánokat kínálva, amelyek kivételes hatékonysággal és energiafelhasználással egyenlő eséllyel kínálnak különböző típusú tüzelőanyagokat, anélkül, hogy módosításra vagy speciális előkészületre lenne szükség az üzemanyag cseréjekor. A háztartási kazánok közül javasoljuk a biomasszával működő kazánokat, pellet kazánokat, economic 2 kazánokat, tropromin ökokazánokat, örökégő kazánokat. Ideális kiegyensúlyozottság van a hatékonyság, a gazdaságosság és az árak között.

 

1. Háromszoros légbefúvásos kazánok

Az MDV háromszoros légbefúvásos kazánoknak felső égése és három légbefúvója van.
A kazánon keresztüli füstgázvezeték hosszabb. Az ilyen kazánok ellenállóak a kondenzációra és az alacsony hőmérsékletű korrózióra. Normál működés és égés esetén kisebb huzatra van szüksége a kéménynek, mint az örökégő modellnél.

Vízzel hűtött rácsot tartalmaz, amely varratnélküli csövekből áll. A kazán 5 mm vastag kazán-fémlemezből készül. Üzemanyagként fa, szén és brikett is használható.

MDV kotlovi2. Örökégő kazánok

Az MDV örökégő kazánjai a háztartásokban találják a legjobb alkalmazást, amely szenet használ üzemanyagként. Ezek a kazánok kiégési rendszerrel és samottéglával rendelkeznek. A kazán kialakítása rendkívül hosszú utat biztosít a forró gázok számára a kazánon keresztül, ami nagyfokú kihasználást eredményez. Nagy fűtési tartállyal rendelkeznek, amelyet csak néhányszor kell utántölteni a nap folyamán. Üzemanyagként használható szén, fa és brikett.

MDV kotlovi3. Pellet kazánok

Az MDV pellet kazán beépített kemencével rendelkezik. Biopelletet használ üzemanyagként. Ez a kazán nagyfokú kényelmet biztosít - minden automatikusan beállítható, ami a klasszikus kazánoknál nem lehetséges. Az integrált kemence, a pellet tartály és az automatikus rakodási rendszer lehetővé teszi a kazán hosszabb ideig tartó függetlenségét feltöltés szempontjából. A kazánok nagy előnye, hogy a pellet a megújuló, ökológiai energiaforrásokhoz tartozik.

MDV kotlovi