Sistemi za grejanje

Podno grejanje

Ez a fűtési mód energiatakarékossági szempontból a legmegfelelőbb megoldás, de nem a legideálisabb. Úgynevezett tampon fűtéshez - kiegészitő fűtéshez szükség van a radiátorokra illetve konvektorokra

Sistemi za čuvanje toplote

A rendszer lényege egy 1,000 literes hőtartály, amely az ún. készenléti vizet tárolja. A tartály méretét a kazán teljesitménye határozza meg. A készenléti vizet csakis a rendszer használja, mint pl. radiátorok, padlófűtés stb.

Peći na biomasu

A gázellátás stratégiai jelentősége, az árak állandó emelkedése, valamint a foszilis tüzelőanyagok drágulása miatt, egyre nagyobb az igény kemencéink iránt.

Alupex Sistemi

Anyaguk műanyag és alúminium (három réteg Pex-Al-Pex). Költségkimélők illetve kiemelten gazdaságosak. Jellegzetes a hatékony közegellenállásuk.

Kiemelten gazdaságos fűtése a lakásnak. A melegvizet pex csövek szállitják a falakban. Maximum 45 fokos melegvizet igényel. Vakolás előtt kell felcsavarozni a falakra.

Toplotne pumpe

A Daikin HT Altherma hőszivattyú a legújabb és legbiztonságosabb megoldás a fűtéshez. Eltérően más hőszivattyútól,amelynek a maximális vízkimeneti hőmérséklete 50°C

Maga a rendszer két csöves gerincböl épül fel, amire a fütö testek (radiatorok, konvektorok) soros kötésben csatlakoznak a gerinchez.